Clubweekend

1 september 2020

DIT WEEKEND IS VERZET NAAR 4 – 5 – 6 SEPTEMBER

28 – 29 – 30 AUGUSTUS

Graag nodigen we ALLE leden van Bru-Tèn (dus ook de zomerleden) van harte uit om zich in te schrijven voor het Clubweekend.

We willen (ivm Corona) verdeeld over het weekend onderlinge potjes spelen. Geef je op als koppel en we delen je zo goed mogelijk in (HD, DD, GD door elkaar).

De duur en de speelvorm van de wedstrijdjes zal afhangen van het aantal inschrijvingen.

We willen vrijdagavond om 19.00 beginnen met het aansteken van het licht op baan 1 en 2 en eindigen op zondagmiddag om ongeveer 3 uur (ook dit is afhankelijk van het aantal deelnemers)

Voor de jeugd t/m 13 willen we op zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 16.00 wedstrijdvormpjes organiseren. De jeugd kan zich individueel opgeven.

Geef je dus op door op deze mail te reageren en geef dan ook aan wanneer je wel (en vooral niet) kunt spelen.

Tot ziens op de baan!

Sinds 10 augustus is het verplicht om gezondheidscheck en registratie te doen van mensen die van het terras of de kantine gebruik maken. Dat geldt dus ook voor bezoekers.

We hebben daar een formulier voor dat op het terras ligt. Ook is het mogelijk om een QR code te scannen (die ligt er bij en hangt op meerdere plekken) en het formulier digitaal in te vullen.

Verder graag letten op:

  • zo veel mogelijk zitten (niet op de baan natuurlijk)
  • zo veel mogelijk buiten op het terras blijven
  • zo weinig mogelijk in de kantine zijn
  • bij klachten thuis blijven

Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de GGD indien noodzakelijk. Zodra het kan, worden deze gegevens vernietigd.

We maken er met elkaar iets gezelligs van!